Mike over zelfspraak!

Hi! Ik ben Mike en ik ben een 21-jarige alo student uit Weesp. Ik zit nu in mijn derde jaar en    volg de minor special needs. Tijdens deze minor loop ik stage in het Speciaal voortgezet onderwijs. Het is heel uitdagend en leerzaam. Ik ga jullie uitleggen hoe belangrijk zelfspraak kan zijn in het voltooien van jouw taken of zelfs dromen. Het woord zelfspraak zegt het eigenlijk al: spreken tegen jezelf. Hoe vaker je positieve dingen tegen jezelf zegt des te vaker ben je ook positiever in je alledaagse bezigheden. Zelfspraak kan goed gebruikt worden om jezelf te belonen of jezelf ergens toe te zetten, bijvoorbeeld: als ik nu deze opdrachten afmaak kan ik de rest van de dag van het lekkere weer genieten. Door deze manier van zelfspraak helpt het je om doelen te bereiken. Door je dromen uit te laten komen is het belangrijk dat je door middel van zelfspraak altijd hoop houdt in het bereiken van je doelen, denk hierbij aan een mindset die gericht is om je droom waar te maken.